2018. május 26., Szombat Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Egységes Tanulmányi Rendszer CooSpace JGYPK Levelező rendszer
 
Aktuális
Küldetés
Elérhetőség
Képzési programok
Felsőfokú szakképzések
OKJ tanfolyamok
Egyéb képzések
Nyelvtanfolyamok
Pedagógus továbbképzések
Szakirányú továbbképzések
Távoktatás
Vizsgaszervezés
Civil központ
Fejlesztési támogatás
Partnereink
Kiadványaink
Gyakran ismételt kérdések
Dél-Alföldi Szakképzési Kerekasztal
Dél-Alföldi Szakképzési Kerekasztal » Sajtótükör
Dél-Alföldi Szakképzési Kerekasztal » Rendezvények
Dél-Alföldi Szakképzési Kerekasztal » Előadások
Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ
Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ » Küldetés
Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ » Képzések
Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ » Rendezvények
Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ » Előadások
Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ » Sajtótükör
  Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ » Küldetés
A Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ a TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV- 2012-0004 azonosítószámú pályázati projekt keretében a Szegedi Tudományegyetem vezetésével, a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola, a Kecskeméti Főiskola és a Szolnoki Főiskola konzorciumi partnerségében jött létre azzal a céllal, hogy felsőoktatási együttműködést valósítson meg a régióban a közösségi típusú felsőoktatás alapjainak megteremtése, és a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő felnőttképzések fejlesztése terén.

A Dél-alföldi Regionális Felnőttképzési Központ az SZTE JGYPK Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ koordinálásában, Döbör András igazgató és Tóth Károly programigazgató vezetésével működik.

Célunk olyan példaértékű felsőoktatási képzési együttműködés megvalósítása a Dél-alföldi régióban, mely szándékunk szerint képes lesz hozzájárulni a térség gazdasági növekedéséhez, másfelől pedig a hazai felsőoktatás átalakulásához. A projektet megvalósító felsőoktatási intézmények célja, hogy összehangoltan fejlesszék oktatási tevékenységeiket, figyelembe véve a munkaerőpiaci igényeket.

Jelen projekt keretében az a célunk hogy a munkaerőpiac igényeinek megfelelő képzéseket kínáljunk, ennek keretében fejleszteni kívánjuk a felnőttképzéseket, illetve áttekintjük jelenlegi képzéseinket.

További célunk, hogy biztosítsuk ezen képzési fejlesztések hátterét, beleértve a megfelelő tananyagok rendelkezésre állását, az oktatók megfelelő képzettségi hátterét és felkészültségét, továbbá a megfelelő informatikai rendszer környezetet.

Kiemelt célja a projektnek, hogy a munkaerőpiaci igények, visszajelzések megjelenjenek a képzésekben, ehhez kapcsolódóan az élethosszig tartó tanuláshoz kapcsolódó felnőttképzések kínálatát kívánjuk fejleszteni az intézményekben.
 
 » Órarend
 » Kurzusleírás
 » Szakmai gyakorlat
 » Záróvizsga
 » Archívum
 » Tantárgyi
    segédletek
 » OKJ
    dokumentumok

EUROPASS
 
  Impresszum Webmester ©2018 SZTE JGYPK SZTTK