SZTE JGYPK

Szakképzési, Felnőttképzési és Továbbképzési Intézet
Aktuális információk

2019-20. tanév II. (tavaszi) félév


2020.06.12.

Tájékoztató az oklevél átvételének módjáról

Az új koronavírus fertőzés terjedésének megelőzése érdekében a Szegedi Tudományegyetem szervezésében megrendezésre kerülő hivatalos rendezvények megtartása kapcsán Rektor Úr - a Coronavírus Ügyi Operatív Bizottság egyetértésével - úgy döntött, hogy a 2019/2020-as tanévben megrendezendő diplomaosztók, ballagások megtartására a COVID-19 járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel, sem zárt téren, sem külterületen nem kerülhet sor.

További információink erre vonatkozóan egyelőre nincsenek, amennyiben az ünnepség pótlására a következő félév során valamilyen lehetőség adódik, közleményben tájékoztatást adunk.

A záróvizsga-időszak lezárását követően (2020. június 22-én) a Neptun rendszerben szereplő e-mail címükre az oklevél átvételére vonatkozó nyilatkozatot küldünk, amelyet kitöltve, válasz e-mailben vissza kell küldeniük. Kérjük, az e-mail címüket szíveskedjenek a saját Neptun oldalukon aktualizálni!

Amennyiben a nyilatkozatot bármilyen oknál fogva nem kapják meg, az a kari honlap híreiből vagy erről a linkről szintén letölthető lesz 2020. június 22-től.

Az elkészült okleveleket postai úton juttatjuk el, személyes átvételre nincs lehetőség!

Amennyiben a felvételi eljárás feltöltési határideje miatt (2020. július 9.) szükségük van az oklevél másolatára annak megérkezése előtt, szíveskedjenek e-mailben jelezni a Tanulmányi Osztály megadott elérhetőségei egyikén, és intézkedünk a másolat eljuttatásáról.

2020.05.25.

Záróvizsgák időpontja

A felsőoktatási szakképzésre járó hallgatók záróvizsgáinak időpontjai és hallgatónként a tájékoztató jellegű beosztás a Coospace felületen kerül közzétételre. A vizsgákkal kapcsolatos további információkat szintén a Coospace színtéren keresztül érhetik el.

2020.05.05.

Záróvizsgázó hallgatóknak

A kialakult járványügyi helyzet miatt kérdés merült fel a Portfólió részét képező dokumentumok aláíratásával kapcsolatban.

Az aláírásoktól nem tudunk eltekinteni sem a Munkanapló, sem az Értékelő lap vonatkozásában, de ez kétféleképp is megoldható:

A) A hallgató a szokott módon kinyomtatja, aláírja a Munkanaplót, majd aláíratja és lepecsételteti a gyakorlatvezetővel (külső gyakorlóhely esetén a cég részéről megbízott személlyel). Hasonlóképp aláíratja és lepecsételteti az Értékelő lapot is. Majd mindkettőt beszkenneli vagy lefotózza.

B) A hallgató mindezt teljesen elektronikus úton is intézheti. Azaz kinyomtatja, aláírja és beszkenneli a Munkanaplót, majd elküldi emailben a gyakorlatvezetőnek. A gyakorlatvezető kinyomtatja, aláírja és lepecsételi azt, majd újra beszkenneli, és visszaküldi emailben a hallgatónak. A gyakorlatvezető hasonlóképpen az Értékelő lapot is aláírja, lepecsételi, és szkennelve elküldi a hallgatónak.

Az aláírással és bélyegzővel ellátott, beszkennelt vagy lefotózott Munkanaplót és Értékelő lapot, valamint a szakmai gyakorlat leírásában előírt további mellékleteket a hallgató összeszerkeszti egyetlen PDF dokumentumba, és azt feltölti a Modulóba. (Eredetiben értelemszerűen nem kérjük beadni.)

2020.04.16.

Tájékoztató záróvizsgázó hallgatók részére

A 2020. júniusi záróvizsgák lebonyolításával kapcsolatos dékáni tájékoztató elérhető >> ITT <<

2020.04.02.

Hallgatói tájékoztató

Megjelent a Távoktatási Operatív Bizottság "Online Oktatás Okosan" című II. Hallgatói Tájékoztatója.

FRISSÍTVE: 2020.04.16.

Információk a felsőoktatási szakképzése járó hallgatók záróvizsgájáról

A jelenlegi rendkívüli helyzet következményeként a Kari vezetőség 2020.03.24-i döntését módosító 2020.04.15-i határozata alapján az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket a záróvizsgával kapcsolatban:

- A záróvizsgára JELENTKEZÉS határideje minden képzésben: 2020. április 30. (MEGHOSSZABBÍTVA!)

- A szakdolgozat és/vagy portfólió BEADÁS határideje felsőoktatási szakképzésen: 2020. május 20. (VÁLTOZATLAN!)

- Az idei félévben kizárólag elektronikus formában (MODULO-ba feltöltve) lehetséges a beadás, bekötött példányt az Intézetben nem kell leadni!

Amennyiben változna valami a záróvizsgával / szakdolgozattal / portfólióval kapcsolatban, jelezni fogjuk a honlap megfelelő oldalán, ott tudnak tájékozódni.

2020.03.16.

Tisztelt Hallgatók, Képzésben Résztvevők!

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel az SZTE JGYPK Szakképzési Intézete továbbra is igyekszik a hallgatók, képzésben résztvevők minden kérését megvizsgálni, és a gördülékeny ügyintézést fenntartani.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a korlátozások ideje alatt az ügyintézési idő hosszabb lehet, így kérjük, hogy csak a valóban fontos ügyeikkel keressenek bennünket, és azt is lehetőleg elektronikus formában tegyék, mert a telefonos kapacitásunk is korlátozott.

Üzeneteiket, kéréseiket a szakint@jgypk.szte.hu email címre várjuk!

Az aktuális tudnivalókról és hírekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a hallgatói fórumainkon (CooSpace hallgatói színtér, kari-, intézeti honlap, facebook, instagram, moodle), kérjük, folyamatosan figyeljék ezeket.

2020.03.16.

Hallgatói tájékoztató

Az SZTE oktatási rektorhelyettesének a Távoktatási Operatív Bizottság elnökeként, a 2020. március 11-én kihirdetett országos veszélyhelyzet kapcsán, a Szegedi Tudományegyetemnek 2020. március 23-át követően, az előrehozott tavaszi szünet után, visszavonásig távoktatásra, rendkívüli online oktatásra történő átállásával kapcsolatosan kibocsájtott tájékoztatója elérhető >> ITT << 

2020.02.26.

Információk a koronavírus fertőzésről

A Szegedi Tudományegyetem rektora és kancellárja körleveleket bocsátott ki a koronavírus fertőzés terjedésével összefüggő intézkedésekről, tájékoztatásul az egyetemi dolgozók és az egyetem halgatói számára.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján folyamatosan aktualizált információkat tesz közzé.

2020.02.24.

Hallgatói tájékoztató

A FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSRE JÁRÓ HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA 2019/2020. TANÉV II. FÉLÉV 1. SZÁMÚ TÁJÉKOZTATÓ letölthető >> ITT <<
(Jelen tájékoztató kivonat a Tanulmányi Osztály által kiadott: NAPPALI ÉS LEVELEZŐ TAGOZATOS HALLGATÓK TÁJÉKOZTATÓJA - 2019/2020. tanév II. félév 1. számú tájékoztató-ból )

Cím

6725 Szeged 
Hattyas sor 10.
X. épület

Elérhetőségek

Email: szakint@jgypk.szte.hu 
Tel:  +36 (62) 546-248 
Fax: +36 (62) 546-284